Prozračivanje i zaštita od magle

Inovativan sistem provjerene djelotvornosti

Kako bi izbjegli vlagu i nastanak gljivica i plijesni usljed njezina djelovanja, preporučujemo ugradnju REHAU AirComfort sistema zračenja, koji brine za dotok svježeg zraka kroz prozor ovisno o pritisku vjetra. Uz pomoć ovog jedinstvenog rješenja, rizik oštećenja zidova od gljivica, plijesni i mrlja uzrokovanih vlagom znatno je smanjen. Prilikom udara vjetra , senzibilni mehanizam samostalno reagira zatvaranjem gumene zastavice, ne propuštajuči vjetar izvana. Time je osugurano posebno ugodno prozračivanje, a eventualan prupuh je izbjegnut.

Fleksibilan sistem funkcionira mehanički, pa nije potrebno nikakvo dodatno električno napajanje, što sistem čini posebno ekonomičnim. Montaža je jednostavna, bez vijaka i bušenja, a omogućena je i naknadna ugradnja, što sistem čini prikladnim kako za novogradnju, tako i za sivremenu sanaciju starogradnje.

Hidrodinamički paradoks prema Bernoulliu

Predmeti se uslijed rubnog djelovanja zračnog strujanja povlače, odnosno ne potiskuju se dublje kao što bi se očekivalo. Prema tom principu će se kod REHAU AirComforta brtvena zastavica kod jačih udara vjetra podignuti i time pouzdano zatvoriti jači dovod zraka u unutrašnjost prostorije.

Dugotrajno, vrijednosno i jednostavno za održavanje

Prozori vam trebaju pružati puno zadovoljstva amalo posla. Zato su prozori REHAU Euro-Design 70 rezultat samo prvoklasne kvalitete proizvodnje. Prozori iz sistema REHAU Euro-Design 70 proizvode se isključivo od visokokvalitetnog materijala s velikom preciznošću. Čvrsta sirovina RAU-PVC nadasve je otporna na vremenske prilike i pogodna za održavanje i pridonosi trajnom očuvanju vrijednosti i porastu cijene vaše kuće.

 

 

Galerija fotografija

nazad

Reference

Reference Reference Reference Reference

Matični podaci

PUĆO d.o.o.
Samoborska cesta 6910 000 Zagreb
Tel: + 385 1 3730 600 puco@puco.hr
Matični broj: 0359203
OIB: 40627607407
IBAN: HR 2423600 001101379842
Temeljni kapital: 2.144.300,00
Odgovorna osoba: Josip Pučić